Det tror vi på......

Målet er :

At være et pasningstilbud som kombinerer det bedste fra institutionsverdenen og familielivet
Vi mener at dette er den ideelle pasningsform for børn i alderen 0-3 år - det nære pasningsmiljø med børn i små grupper.
I det vi har den daglige kontakt med den samme lille gruppe børn, mener vi at have optimale muligheder for at inspirere og stimulere børnene i deres leg og udvikling.

Derudover mener vi at alle forældre burde have mulighed for at vælge deres særlige sted for deres barn. Alt for mange må tage til takke med en plads et tilfældigt sted.

Vores mål er at være det helt særlige sted, hvor I har den helt rigtige fornemmelse i maven, når I afleverer jeres børn hos os.

Aktiviteter:

Vi mener at dagligdagen for børn i 0-3 års alderen skal være udfordrende for det enkelte barn men især lystbetonet. Vi følger børnenes fælles og individuelle lege og tiltag og støtter dem i disse. Så med udgangspunkt i hvor de er, så udfordrer vi dem til at komme et skridt videre.Der skal være plads til leg og fordybelse, kreativitet, fantasi, nysgerrighed, humor, sjov og glæde.

Vi gør meget ud af at børnene skal føle sig hjemme hos os. Vi arbejder i vores private hjem og vil gøre alt for at børnene ser det som deres andet hjem- deres sted! Derfor består dagen også af naturlige gøremål som fx at handle ind eller hænge vasketøj op. Der kan bruges meget tid ved fiskehandlerens vindue ligesom tiden kan flyve med en spandfuld klemmer i haven.

I vinterhalvåret vil vi typisk bruge meget mere tid inde med musik og bevægelse. Vi har lejet os ind i gymnastiksalen i Kulturhuset Pilegården hver onsdag i formiddagstimerne. Her har børnene rig mulighed for at udfolde sig og der er plads og rum til de mere vilde lege.

I samarbejde med Pilegården har vi udviklet Biogiraffen - Bio for de mindste som afholdes hver første tirsdag i måneden i efterår / vintermånederne. Der spilles to forestillinger af typisk 15 minutters varighed. Børnene modtages i cafeen hvor de får deres egen billet som de viser i døren. I et lille hyggeligt lokale er der indrettet med puder og tæpper på gulvet. Filmen fremvises på væggen, så børnene kan prøve at røre deres film helte. Efter hver forestilling er der mulighed for at sidde i cafeen og få lidt at spise og drikke. Noget børnene virkelig nyder. Bio dag er en stor dag!

Forår og sommer indbyder til flere aktiviteter udenfor. Det er dog vores holdning, at Tivoli ture og zoo ture grundlæggende er jeres som forældre. Vi planlægger hellere ture ud i lokalmiljøet, hvor børnene kan opleve de helt nære ting. Hellere 30 minutter med at hoppe i vandpytter end at sidde i en bus.

Alt i alt en god blanding af det, som er voksenstyret og det impulsive. De to små børnegrupper vi arbejder med gør det muligt at gribe dagen som den melder sig, alt efter humør, vejr og lyst.

Omsorg:

Det er vores primære og mest fornemme opgave, at give børnene den omsorg så de og I som forældre føler jer trygge hos os.

 Vi mener at børnene trives godt her hos os, da vi har rig mulighed for at skabe en dag fuld af nærvær og opmærksomhed. De små børnegrupper sikrer, at jeres børn bliver set og hørt. Der er god plads til at være nysgerrig og udforskende, at lege med andre børn ligesom der er masser af plads og ro til at barnet kan trække sig og få fred, hvis det er behovet.

Vi forventer et tæt samarbejde med jer omkring jeres børn. Det er nødvendigt i forhold til at binde den sløjfe som skal samle børnenes to verdener hjemme hos jer og hos os. Barnet er centrum for vores samarbejde og vi vægter derfor en åben og ligeværdig dialog os imellem.

Jeg kan lide denne side

Teater AstaBasta på besøg ved den årlige julehygge eftermiddag for alle børn og forældre

Teater AstaBasta på besøg ved den årlige julehygge eftermiddag for alle børn og forældre

Del siden